Wij zijn er voor jou

En dan ook écht voor jou. Wij willen je van A tot Z begeleiden in het ondernemerschap. We luisteren goed naar je wensen en denken actief mee. Waar krijgen we het meeste energie van? Als jij ook daadwerkelijk geholpen bent. Wij hebben specialismes op verschillende vakgebieden. Zoek jij dus hulp in het verkopen van je product en/of dienst, overzicht in de financiële situatie van je bedrijf en/of (online) marketing om meer klanten te krijgen? Dan kijken wij graag mee!

Meer weten over ons bedrijf?

Zowel persoonlijk als zakelijk

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is als ondernemer om zowel persoonlijke als zakelijk goed in je vel te zitten. In de praktijk merken wij dat jij als ondernemer erg graag wil beginnen om je passie uit te oefenen en/of anderen te helpen. Je begint vol goede moed maar dan komt boekhouden, marketing, verkoop, administratie en andere zaken om de hoek kijken. Dan voelt het meestal alsof je alle ballen tegelijk in de lucht moet houden. Wij zijn er juist voor je om je te helpen deze vaardigheden aan te leren en/of uit te besteden. Zodat jij weer met volle kracht aandacht kan besteden aan wat jouw energie geeft!

Wat wij doen
Maaike Kerste
Maaike KersteOndernemerscoach en boekhouder
Mijn naam is Maaike Kerste. Ik ben begonnen met De Hooglander om mensen te helpen hun droom waar te maken. Na mijn studie Rechten werd ik mij steeds meer bewust van de hardheid van de huidige maatschappij. Als je hier niet in meegaat, dan val je al snel buiten de boot. Juist voor deze mensen wil ik er zijn. Als het leven even tegenzit, hoeft dat niet meteen het einde te betekenen. Ik help jou om je droom te verwezenlijken in moeilijke tijden, of je bedrijf weer naar een hoger niveau te tillen. Met een groot inlevingsvermogen, analytisch inzicht en persoonlijke aanpak zal ik jou van A tot Z begeleiden. Ik combineer zakelijk inzicht en persoonlijke groei om zo de kans van slagen voor jou zo groot mogelijk te maken. Ik stop de ondernemer (weer) terug in de onderneming!

In mijn privétijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en maak ik graag lange wandeltochten met mijn partner en hond. Daarnaast zet ik mij in voor het dierenwelzijn in Nederland en ben ik vrijwilliger voor stichting Handicap Nederland.

Geert van Santen
Geert van SantenOndernemerscoach en marketeer
Ik ben Geert van Santen, geboren en getogen in Tilburg, maar daar is het niet bij gebleven. Ik heb voor mijn studie International Business and management de hele wereld over gereisd, van Mexico tot Zweden en China. Daar heb ik onder andere startups geholpen bij het opzetten van hun bedrijf. Ik ben muziekliefhebber, avonturier en een marketing NERD.

Persoonlijke en zakelijke groei. Dat is waar ik voor sta! Ik vind het erg mooi om iemand van onzeker en niet wetende wat te doen te begeleiden om sterk in zijn schoenen te staan. Ik wil jou helpen om vanuit de basis de vaardigheden aan te leren om een goede ondernemer te worden. Daarnaast wil ik je van alles leren over het ondernemerschap. Van financieel inzicht, tot (online) marketing tot het leren verkopen zonder te commercieel over te komen. Ik ben van mening dat er geen beter gevoel bestaat dan het halen van succes met je klanten. Dit is dan ook waar ik samen met jou naar ga streven. Ben jij er klaar voor?

Jeroen Kerste
Jeroen KersteVerkooptrainer
Ik ben Jeroen Kerste. Als geschoold interieurbouwer ben ik begonnen als verkoper bij de Praxis. Ik heb destijds voor mijzelf als doel gesteld om binnen enkele jaren op te klimmen om in de Business to Business wereld te werken. Bij de Praxis adviseerde ik mensen bij kleinschalige verbouwingen en inmiddels adviseer ik grote landelijke bedrijven in de materiaalkeuze en de toepassing hiervan. Adviserend verkopen is hierbij een groot onderdeel en het is belangrijk om de wensen van de klant in kaart te brengen. Inmiddels zit ik al meer dan 10 jaar in het vak.

Met mijn praktische werkwijze op maat help ik jou het beste uit jezelf te halen. Ik leer jou jouw persoonlijke eigenschappen te ontwikkelen en deze in de juiste setting toe te passen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te klussen en te tuinieren. Verder ben ik ook de partner die met Maaike en de hond gaat wandelen.

Akira
AkiraCustomer Happiness Specialist
Ik wandel graag met mijn baasjes en ik houd van snoepjes. Woef!

Neem contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Leg je verhaal uit. Dan kijken we samen waar je staat, waar je heen wil en de route die nodig is om daar te komen. Bellen is gratis!

Neem contact op

DE HOOGLANDER

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

”Ondernemen is een marathon, geen sprint”

Succesvol ondernemen heeft tijd nodig. Geniet van de route en sta open voor nieuwe uitdagingen. Dan gebeuren er mooie dingen!

Wat wij doen