Ondernemersadvies

Start met ondernemen onder begeleiding van een persoonlijke adviseur!

Wil jij je eigen bedrijf opzetten? Heb jij momenteel een uitkering of raak je binnenkort je baan kwijt? En wil jij een onderneming beginnen? De Hooglander kan jou hierbij helpen. In veel gevallen vergoeden het UWV en de gemeenten een ondernemerstraject voor mensen met een uitkering, zodat zij de kans krijgen om een eigen onderneming op te starten. Tijdens het ondernemerstraject krijg jij persoonlijke begeleiding van onze adviseur die zelfs bij jou thuis komt.

Learn about our services

Boekhouding & Administratie

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht een boekhouding bij te houden. Deze administratie moet je bewaren op een door de Belastingdienst voorgeschreven manier. Een goede administratie geeft je continu inzicht in de financiële positie van je onderneming. Wat zijn je inkomsten en uitgaven? Heb je een gezonde netto marge?

De Belastingdienst kan jouw boekhouding opvragen om deze te controleren. Een kloppende boekhouding is dus essentieel! Heb jij moeite met het bijhouden van je administratie of heb je er gewoonweg geen zin in? Dan kan De Hooglander jou helpen! Je kunt de boekhouding aan ons uitbesteden, zodat jij zonder stress en frustratie over cijfers jezelf kan focussen op je onderneming. Wij houden jouw boekhouding bij en dienen op tijd jouw aangiftes in bij de Belastingdienst. Tot slot vinden wij het belangrijk om jou op tijd van advies te voorzien. Als boekhouder hebben wij snel inzicht in de financiële positie van jouw onderneming en praten wij jou regelmatig bij over de stand van zaken.

Schedule a meeting

Verkooptraining

Veel ondernemers vinden het spannend om

Waarschijnlijk heb je al klanten, maar hoop je op veel meer. Je hebt grote ambities, maar je weet niet precies hoe je het moet aanpakken. Onze verkooptrainer helpt jou om je acquisitie en sales een impuls te geven. Hij helpt jou om helder te krijgen wie jouw doelgroep is en hoe je hen het beste kunt bereiken, zodat je aan het einde van deze training de tools hebt om je klantenbestand te behouden en uit te breiden.

Learn more about us

AVADA PSYCHOLOGY & MENTAL HEALTH

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla porttitor accumsan tincidunt.

Learn about our services