”Be the change you wish to see in the world”

Wij zijn begonnen met maar één doel! Het menselijke terughalen in het ondernemerschap. Tuurlijk focussen wij op de onderneming, maar wij vinden het welzijn van de ondernemer belangrijker!

Wij willen ervoor zorgen dat je gaat genieten van het ondernemerschap, dat je gaat zien dat jouw idee ook echt kan werken en dat je hier ook nog een leuke boterham aan overhoudt.

Wat wij voor jou kunnen doen

”Niemand is een geboren ondernemer. Ondernemer zijn wordt je door hard te werken, te geloven in jezelf en nieuwe kennis op te doen”

”Niemand is een geboren ondernemer. Ondernemer zijn wordt je door hard te werken, te geloven in jezelf en nieuwe kennis op te doen”

Geef jezelf de kans om jouw persoonlijke droom waar te maken!

Lees meer over wat wij voor jou kunnen doen

Waar wil jij over één jaar staan?

Stel, je loopt al jaren rond met het idee om een bedrijf op te starten. Jaren gaan voorbij en telkens komt er ‘iets’ tussen. Je hebt een baan waar je een vast salaris mee verdient, je krijgt wellicht kinderen, je hebt verantwoordelijkheden, zoals een hypotheek of huur. Je komt in een comfort zone terecht en je vindt het wel goed zo. Maar toch blijft dat ene idee in je hoofd hangen.  Wanneer ben je er nu echt klaar voor? Wanneer durf je eindelijk te zeggen: Ik stop met excuses maken en ik ga een bedrijf opstarten!

”Ondernemen is spannend, maar met de juiste begeleiding en goede plannen is ondernemen een feestje!”

Het is echter begrijpelijk dat voor velen het opstarten van een onderneming lastig is. Er komt namelijk heel veel op je af. Wat moet je nou eigenlijk regelen? Wat heb je nodig? Waar moet je aan denken? Hoeveel geld heb je nodig? Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik kan je vertellen dat jij niet de enige bent. Ondernemen is namelijk niet alleen het doen waar je goed in bent, maar ook het verkopen van of het houden van een administratie.

Veel ondernemers ondernemen vanuit een specialisme of vakgebied. Dat is uiteraard waar je goed in bent. Jij bent bijvoorbeeld interieurbouwer en je kunt kasten bouwen of zelfs hele keukens. Dat is jouw specialisme. Maar ondernemen is niet alleen het bouwen van kasten, het is véél meer dan dat.

Wij helpen jou van A tot Z met het opstarten van een onderneming. Jouw idee gaan wij samen uitwerken tot een businessplan, waarna wij stapsgewijs jouw droom gaan realiseren.

Sociaal Ondernemen

Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk om terug te geven aan de wereld. Wij besteden bij elke klant geld aan een goed doel en doen ook graag meehelpen. Wil je weten hoe?

Lees meer